Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Mikael Damberg besöker Washington

Publicerad

Måndag den 10 juni till onsdag den 12 juni reser inrikesministern till Washington D.C. Syftet med resan är att diskutera frågor inom ramen för det goda samarbetet mellan USA och Sverige på det brottsbekämpande området.

I Washington kommer Mikael Damberg att träffa USA:s tillförordnade inrikesminister och andra företrädare för Homeland Security för att diskutera ländernas samarbete med cybersäkerhet och arbetet mot terrorism. Statsrådet ska även medverka i ett panelsamtal om utländska påverkansoperationer och säkerheten kring demokratiska val.

För mer information, kontakta pressekreterare Natalie Sial.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial