Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Ministerkonferens om västra Balkan den 24 juni i Stockholm

Publicerad

Tillsammans med EU-kommissionen och Business Sweden arrangerar Utrikesdepartementet den 24 juni en ministerkonferens om västra Balkan. Såväl utrikesminister Margot Wallström som utrikeshandelsminister Ann Linde deltar.

Konferensen inleds med en paneldiskussion med Margot Wallström och utrikesministrar från länderna på västra Balkan och kommissionen om utvecklingen i regionen och ländernas EU-integration. Därefter följer en affärsmodul som Business Sweden organiserar med deltagande av representanter från inbjudna svenska företag och ministrar från regionen.

Efter konferensen står utrikesministern värd för en lunch för deltagande ministrar och företagsrepresentanter.

Seminariet inleds klockan 09:00 på Europahuset och är öppet för allmänheten och media.

Kontakt

Jasmina Sofic
Pressekreterare hos utrikesminister Margot Wallström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-085 72 64
e-post till Jasmina Sofic