Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Anna Ekström talar vid introduktionsdag för nya lärarstudenter

Publicerad

I morgon, fredag den 30 augusti, håller utbildningsminister Anna Ekström ett tal på temat ”Tack för att du väljer att bli lärare” inför närmare tusen nyantagna lärarstudenter vid Stockholms universitet.

Tid:
Plats: Aula Magna, Stockholms universitet, Frescativägen 6 i Stockholm

– Läraryrket är ett av de svåraste, men också viktigaste, yrkena i samhället. Det kräver såväl ledarskap som djupa ämneskunskaper. Det är ett framtidsyrke som tusentals studenter runt om i landet nu påbörjar sin utbildning mot, säger utbildningsminister Anna Ekström.

Tid för intervjuer finns – kontakta Anja L Sundberg.

Kontakt

Anja L Sundberg
Pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-116 77 45
e-post till Anja L Sundberg