Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Ibrahim Baylan talar om svensk konkurrenskraft på Världshandelsdagen

Publicerad

Näringsminister Ibrahim Baylan deltar idag vid Stockholms Handelskammares arrangemang, Världshandelsdagen 2019, för att tala om svensk konkurrenskraft i ljuset av AI, automatisering och framtidens teknologier.

Tid:
Plats: Stockholms Konserthus, Hötorget 8

Världshandelsdagen är ett årligt arrangemang av Stockholms Handelskammare som syftar till att belysa frågor som rör den globala handeln. Temat på årets världshandelsdag är Sveriges framtida globala konkurrenskraft i en allt mer automatiserad, sammankopplad och digital era.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Sara Khatemi.

Kontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi