Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Matilda Ernkrans besöker Loka-dagarna och talar om kompetensförsörjning

Publicerad

I morgon, fredag den 30 augusti, reser Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, till Örebro för att delta vid Loka-dagarna. Matilda Ernkrans kommer under avslutningen av konferensen att tala om kompetensförsörjning som ett sätt att klara välfärden och möta sociala utmaningar.

Varje år anordnar Region Örebro län konferensdagar i Loka Brunn. Målgruppen är kommunledningar, regionledning, Örebro universitet och andra partners för den regionala utvecklingen i Örebro län. Syftet med konferensen är att hitta nya sätt att klara välfärden och möta sociala utmaningar med hjälp av den regionala utvecklingsstrategin.
 
12.10 Håller ett avslutningsanförande vid Loka-dagarna
 
Plats: Loka Brunn, Örebro
 
Tid för intervju finns - kontakta Mirjam Kontio.

Presskontakt

Mirjam Kontio
Pressekreterare hos minister för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans
Telefon (växel) 08-405 10 00