Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialminister Lena Hallengren besöker Luleå

Publicerad

Onsdagen den 28 augusti besöker socialminister Lena Hallengren Luleå. På programmet står bland annat ett besök på förlossningsavdelningen på Sunderby sjukhus samt invigning av Bergnäsets trygghetsboende.

Dagen inleds med ett verksamhetsbesök på förlossningsavdelningen på Sunderby sjukhus. Statsrådet fortsätter därefter till Bergnäsets trygghetsboende för att invigningstala och sedan vidare till Midskogens vård- och omsorgsboende för ett verksamhetsbesök.

Lena Hallengren finns tillgänglig för media under dagen. Kontakta pressekreterare Jasmina Sofic för frågor och intervjuer.

Presskontakt

Jasmina Sofic
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter