Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 och den 10 september 2019 var hon arbetsmarknadsminister.

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 och den 10 september 2019 var hon arbetsmarknadsminister.

Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Ylva Johansson besöker Örebro

Publicerad

Tisdag den 20 augusti besöker arbetsmarknadsminister Ylva Johansson Örebro. Under besöket kommer Ylva Johansson bland annat att delta i ett dialogmöte hos Länsstyrelsen i Örebro län om reformeringen av Arbetsförmedlingen.

Länsstyrelsen i Örebro län och Arbetsförmedlingen bjuder tillsammans in arbetsmarknadsminister Ylva Johansson till ett dialogmöte om reformeringen av Arbetsförmedlingen och myndighetens närvaro i länet.  Inbjudna till mötet är utöver ledningen för länsstyrelsen även ledningen för Region Örebro län, chefer från Arbetsförmedlingen och ledningar för länets kommuner.

En fråga som ska diskuteras under dialogmötet är hur Arbetsförmedlingen framöver ska säkerställa fungerande service till arbetssökande och arbetsgivare i hela landet, samt samverkan med kommunerna. Arbetsförmedlingen kommer även i framtiden behöva lokal närvaro för att vid behov kunna erbjuda bokade möten och för att kunna samverka med kommuner, Försäkringskassan och andra aktörer.

Utdrag ur programmet för arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons besök i Örebro, tisdag 20 augusti.

10:00-12:00 Dialogmöte hos Länsstyrelsen i Örebro län om Arbetsförmedlingens framtid i länet. Mötet är öppet för media från 11.30, då finns möjlighet att lyssna till sammanfattningen av mötet samt göra enskilda intervjuer. Adress: Örebro slott, kansligatan 1. Ingång i valvet mellan yttre och inre borggård. 13:00-14:00 besök hos Arbetsförmedlingen i Örebro. Adress: Olaigatan 4.

Kontakta pressekreterare Sofia Brändström för intervjuförfrågningar.

Presskontakt

Sofia Brändström
Pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 och den 10 september 2019 var hon arbetsmarknadsminister.

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 och den 10 september 2019 var hon arbetsmarknadsminister.

Prenumerera på nyheter

Vill du ha aktuell information direkt till din e-post?