Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Anna Ekström talar vid Myndigheten för yrkeshögskolans jubileumsseminarium

Publicerad

I morgon, onsdag den 11 september, håller utbildningsminister Anna Ekström ett anförande när Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) arrangerar ett jubileumsseminarium för att fira att det är tio år sedan myndigheten inrättades sommaren 2009.

Tid:
Plats: Clarion Hotel Sign, vid Norra Bantorget i Stockholm

– Trots sin ringa ålder är yrkeshögskolan en utomordentligt populär utbildningsform som är central för kompetensförsörjningen i hela landet. Myndigheten för yrkeshögskolan har ett oerhört viktigt uppdrag att verka för att utbildningarna utvecklas i takt med att arbetslivets krav förändras, säger utbildningsminister Anna Ekström.

Tid för intervjuer finns – kontakta Anja L Sundberg.

Kontakt

Anja L Sundberg
Pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-116 77 45
e-post till Anja L Sundberg