Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Ibrahim Baylan besöker Göteborg

Publicerad

Imorgon, tisdag 17 september, reser näringsminister Ibrahim Baylan till Göteborg för att delta vid invigningen av Adventure Travel World Associations internationella kongress för naturresearrangörer. I Göteborg gör näringsministern också ett besök hos Volvo för att bland annat träffa vd Martin Lundstedt och få en rundvandring i koncernens nya innovationsarena, CampX.

Världskongressen Adventure Travel World Summit arrangeras i år i Göteborg. 850 deltagare från hela världen kommer under veckan skapa nätverk och ta del av kunskap och nyheter inom naturturism, men också testa naturupplevelser i stora delar av Sverige med skräddarsydda program.

– Besöksnäringen är viktig för Sverige. Jag vill med mitt deltagande på kongressen bidra till att sätta fokus på svensk naturturism och främja en positiv Sverigebild, säger näringsminister Ibrahim Baylan.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Sara Khatemi. 

Presskontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi