Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Matilda Ernkrans inviger Universitets- och högskolerådets nya lokaler i Visby

Publicerad

I morgon, fredag den 6 september, reser Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, till Gotland. Matilda Ernkrans kommer att inviga Universitets- och högskolerådets nya gemensamma lokaler för myndighetens båda avdelningar i Visby.

Universitets- och högskolerådet har haft i uppdrag att lokalisera delar av myndighetens verksamhet från Stockholm till Visby. Syftet har varit att få en större spridning av statliga myndigheter över landet, och lokaliseringen till Visby också för att öka andelen statligt anställda på Gotland.
 
Visbykontoret omfattar delar av avdelningen för internationellt samarbete och avdelningen för analys, främjande och tillträdesfrågor. Nu inviger Matilda Ernkrans gemensamma nya lokaler för medarbetarna i Visby.
 
Tid: 14.00
 
Plats: Artillerigatan 33 A, Visby
 
Tid för intervju finns – kontakta Mirjam Kontio.

Kontakt

Mirjam Kontio
Pressekreterare hos minister för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans
Telefon (växel) 08-405 10 00