Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Matilda Ernkrans talar vid SciLifeLabs nationella hearing

Publicerad

I dag, fredag den 20 september, besöker Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, SciLifeLab (Science for Life Laboratory) angående en nationell hearing om färdplan för 2020-2030. Matilda Ernkrans kommer att hålla ett anförande.

Hearingens syfte är att samla in tankar och inspel till SciLifeLabs färdplan 2020-2030 från representanter för Sveriges life science-sektor, däribland akademiska institutioner, näringsliv, sjukvård och branschorganisationer.

Tid: 10.00

Plats: Nobel Forum, Nobels väg 1, Karolinska institutet, Solna

Presskontakt

Mirjam Kontio
Pressekreterare hos minister för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans
Telefon (växel) 08-405 10 00