Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Ibrahim Baylan besöker Ericsson i Kista

Publicerad

Idag gör näringsminister Ibrahim Baylan ett företagsbesök hos telekommunikationsbolaget Ericsson. Under besöket på huvudkontoret i Kista träffar näringsministern Ericssons ledning och får en genomgång över företagets verksamhet och utvecklingen av 5G.

Tid:
Plats: Ericsson HK, Torshamnsgatan 21, Kista

– Ericsson är en stor och betydelsefull arbetsgivare som med sin högteknologiska forsknings- och innovationsverksamhet bidrar till att stärka Sveriges konkurrenskraft. Jag ser fram emot dagens besök i Kista och möjligheten att få diskutera hur vi från det offentliga, näringslivet och akademin tillsammans kan samverka för att lösa de problem och överbrygga de utmaningar som vi gemensamt står inför, säger näringsminister Ibrahim Baylan.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Sara Khatemi. 

Presskontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi

Prenumerera på Näringsdepartementets nyheter