Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Ibrahim Baylan besöker Ragn-Sells

Publicerad

Imorgon åker näringsminister Ibrahim Baylan till Högbytorp i Upplands-Bro för ett studiebesök hos miljö- och återvinningsföretaget Ragn-Sells. Näringsministern kommer under besöket att ges en presentation av Ragn-Sells arbete inom cirkulär ekonomi.

Tid:
Plats: Sätra Gård, Stora Gårdsvägen, Upplands-Bro

Miljö och återvinningsföretaget kommer bland annat att visa upp de innovationer som företaget tagit fram inom omvänd kemiteknik och som syftar till att utvinna över 90 % av all fosfor i avloppsslam samt utvinna fosfor ur apatitmalm.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Sara Khatemi. 

Presskontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi

Prenumerera på Näringsdepartementets nyheter