Pressmeddelande från Kulturdepartementet

Amanda Lind coachar fotbollslag för att bekämpa skitsnacket

Publicerad

På söndag den 10 november coachar idrottsminister Amanda Lind ett av lagen i en välgörenhetsmatch i fotboll, anordnat av Locker room talk och Jimmy Durmaz. Syftet med matchen är att uppmärksamma arbetet för ökad jämställdhet och mot dåliga attityder på fotbollsplanen.

Tid:
Plats: Subtopia Hangaren, Norsborg, Stockholm.

Locker Room Talk och Jimmy Durmaz har samlat en mängd personer som kommer att delta i matchen, som spelas under parollen: stoppa skitsnacket. Utöver Durmaz deltar bland andra Anders Ygeman, Kajsa Bergqvist, Anja Pärson, Erik Lundin och Peg Parnevik.

För mer information och intervjuförfrågan, kontakta pressekreterare Josefin Sasse.

Presskontakt

Josefin Sasse
Pressekreterare hos kultur- och demokratiminister samt minister med ansvar för idrottsfrågorna Amanda Lind
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-077 94 69
e-post till Josefin Sasse