Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Anders Ygeman och Jimmy Durmaz bekämpar skitsnacket

Publicerad

På söndag den 10 november deltar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman i en välgörenhetsmatch i fotboll. Matchen anordnas av organisationen Locker Room Talk och fotbollsspelaren Jimmy Durmaz, som en del av deras arbete för ökad jämställdhet och mot dåliga attityder i omklädningsrummen.

Tid:
Plats: Subtopia Hangaren, Norsborg, Stockholm.

Locker Room Talk och Jimmy Durmaz har samlat en mängd kända personer som kommer att vara med i matchen, som spelas under parollen: stoppa skitsnacket. Utöver Ygeman och Durmaz deltar bland andra Kajsa Bergqvist, Anja Pärsson, Erik Lundin och Peg Parnevik.

Tid: Söndag den 10 november, kl. 15.00
Plats: Subtopia Hangaren, Norsborg, Stockholm.

För mer information och intervjuförfrågan kontakta Fredrik Persson

Presskontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 81 36
e-post till Fredrik Persson