Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Anna Hallberg besöker Helsingfors för möten med finska ministerkollegor

Publicerad

Anna Hallberg besöker på tisdagen Helsingfors för möten med Finlands minister för nordiskt samarbete och jämställdhet, Thomas Blomqvist, och utvecklings- och utrikeshandelsminister Ville Skinnari.

Utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor, Anna Hallberg, genomför sitt första besök till Finland tisdagen 19 november. Hallberg kommer ha möten med Finlands minister för nordiskt samarbete och jämställdhet, Thomas Blomqvist, och utvecklings- och utrikeshandelsminister Ville Skinnari.

– Finland är en av Sveriges allra närmaste samarbets-och handelspartners. Jag ser fram emot att få diskutera möjligheterna till närmare nordiskt samarbete, aktuella frågor inom Världshandelsorganisationen (WTO), klimat samt feministisk handelspolitik, säger Anna Hallberg.