Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Eva Nordmark besöker Falun

Publicerad

Tisdag den 26 november besöker arbetsmarknadsminister Eva Nordmark Falun. Under besöker kommer Eva Nordmark bland annat att besöka det nya kontoret som Arbetsförmedlingen snart ska öppna i Falun.

Arbetsförmedlingens nya kontor för granskning och kontroll i Falun är planerat att starta sin verksamhet i början av nästa år. Etableringen innebär 100 nya arbetstillfällen Det nya kontoret ska jobba med myndighetens kontrolluppdrag för alla arbetssökande.

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark kommer även delta i ett dialogmöte hos Länsstyrelsen i Dalarna. Inbjudna till mötet är förutom länsledningen bland andra även representanter för regionen, chefer från Arbetsförmedlingen och kommunledningar från länets kommuner.

Media är välkomna att delta. Kontakta pressekreterare Gabriel Dahlander.

Presskontakt

Gabriel Dahlander
Pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Eva Nordmark
Telefon (växel) 08-405 10 00