Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Jennie Nilsson medverkar vid höstmötet för Hela Sverige ska leva

Publicerad

I dag medverkar landsbygdsministern Jennie Nilsson vid det årliga höstmötet för riksorganisationen Hela Sverige ska leva. Statsrådet kommer under mötet i Hallunda att hålla ett anförande med fokus på regional tillväxt och landsbygdsutveckling.

– Regeringens målsättning är tydlig - klyftan mellan olika delar av landet ska slutas. Vi ska hålla ihop vårt land och det ska finnas förutsättningar att leva ett gott liv i hela Sverige, säger landsbygdsminister Jennie Nilsson.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Simon Andersson.

Presskontakt

Simon Andersson
Pressekreterare hos landsbygdsminister Jennie Nilsson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-032 60 36
e-post till Simon Andersson

Prenumerera på Näringsdepartementets nyheter