Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Nytt rekord – Eneroth åker det miljonte tåget

Publicerad

På lördag kommer det för första gången i svensk järnvägshistoria att ha rullat en miljon tåg under ett år. Aldrig förr har det kört så många tåg på svensk järnväg. Det visar att allt fler väljer att resa klimatsmart.

Infrastrukturminister Tomas Eneroth uppmärksammar detta genom att hoppa på det miljonte tåget som avgår från Stockholms central på lördag morgon. Han kommer att bjuda på fika i bistrovagnen och prata med resenärer.

Media är välkomna att träffa Tomas Eneroth innan avgång på perrongen.

Anmälan sker till Axel Eriksson, 073-098 39 91.

 

Tid: 09.00 (tåget avgår kl 09.29)

Plats: Stockholms T-centralen, spår 10. 

Presskontakt

Axel Eriksson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-0983991
e-post till Axel Eriksson