Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialminister Lena Hallengren till Göteborg

Publicerad

Tisdagen den 12 november befinner sig socialminister Lena Hallengren i Göteborg. På programmet står ett studiebesök på Onkologen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt prisutdelning av utmärkelsen SveaPriset.

Dagen inleds med ett studiebesök på Onkologen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Socialminister Lena Hallengren kommer bland annat att besöka dagvården och strålbehandlingen och träffa personalen som jobbar där.

Under eftermiddagen besöker statsrådet Kvalitetsmässan som äger rum på Svenska Mässan och delar senare på kvällen ut utmärkelsen SveaPriset vid mässans invigningsgala på Göteborgsoperan. SveaPriset är en innovationstävling för bättre vård och omsorg. Bakom utmärkelsen står Föreningen Sveriges Socialchefer, Socialstyrelsen, Swedish Medtech, Sveriges Kommuner och Landsting, Sveriges Läkarförbund, Vinnova, Vision, Vårdförbundet, Socialdepartementet och Kvalitetsmässan.

Lena Hallengren finns tillgänglig för media under dagen. Kontakta pressekreterare Jasmina Sofic för mer information samt intervjuförfrågningar.

Presskontakt

Jasmina Sofic
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-085 72 64
e-post till Jasmina Sofic

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter