Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Åsa Lindhagen besöker Mikamottagningen

Publicerad

Fredag den 24 januari besöker jämställdhetsminister Åsa Lindhagen och statssekreterare Karin Strandås Mikamottagningen i Stockholm. Mikamottagningen erbjuder hjälp och stöd till personer med erfarenhet av till exempel prostitution.

På Mikamottagningen kan personer på ett och samma ställe få samtalskontakt och medicinsk rådgivning. Mottagningen är öppen för personer, oavsett kön eller sexuell läggning, som har erfarenhet av prostitution eller sugardejting, skadar sig med sex eller är utsatta för människohandel för sexuella ändamål.

Mikamottagningen i Stockholm tillhör Socialförvaltningen.

Vid frågor, kontakta Nicole Goufas, pressekreterare till Åsa Lindhagen.  

Presskontakt

Nicole Goufas
Pressekreterare hos jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation Åsa Lindhagen
Telefon 08-405 10 00
Mobil 073-08 57 588
e-post till Nicole Goufas