Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialminister Lena Hallengren besöker Arlanda

Publicerad

Fredagen den 28 februari besöker socialminister Lena Hallengren Arlanda flygplats, som är en av Sveriges fem karantänsflygplatser. Syftet med besöket är att få en redovisning av deras arbete och beredskap med anledning av det nya coronaviruset.

Lena Hallengren finns tillgänglig för media i samband med besöket kl. 13.30. Presslegitimation samt föranmälan krävs. För att anmäla dig till pressträffen, maila Robert Pletzin, presschef för Swedavia: robert.pletzin[a]swedavia.se

För mer information samt intervjuförfrågningar, kontakta pressekreterare Jasmina Sofic.

 

Presskontakt

Jasmina Sofic
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-085 72 64
e-post till Jasmina Sofic

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter