Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

EU:s energiministrar ska diskutera Corona

Publicerad

På tisdag den 28 april deltar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman vid EU:s informella ministerrådsmöte. Mötet fokuserar på hur energisektorn påverkas av den pågående pandemin orsakad av coronaviruset.

Kroatien har i egenskap av EU-ordförandeland kallat unionens energiministrar till en videokonferens. Konferensen kommer behandla frågor kring hur energisektorn påverkas av den rådande pandemin, hur sektorn kan bidra i kampen mot viruset samt hur sektorn kan bidra till EU:s återhämtning efter krisen.

Presskontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 81 36
e-post till Fredrik Persson