Åsa Lindhagen har bytt ansvarsområde, från den 5 februari är hon finansmarknadsminister och biträdande finansminister.

-
Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Åsa Lindhagen debatterar barns utsatthet online med bland annat Facebook

Publicerad

Idag deltar jämställdhetsminister Åsa Lindhagen i nyhetssajten Breakits 24 timmar långa livesändning med debatter och intervjuer. Jämställdhetsministern kommer delta i en panel som diskuterar barns utsatthet online i coronakrisen.

Paneldebatten handlar om barns utsatthet online under krisen, med risk för ökade övergrepp och mobbing. Utöver jämställdhetsministern deltar Christine Grahn, Policychef för Sverige och Finland på Facebook, Maja Frankel, generalsekreterare på Friends och Anna Karin Hildingsson, generalsekreterare på Ecpat. Debatten följs av en frågestund där de som följer sändningen kan ställa frågor.

För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta Nicole Goufas som är pressekreterare hos jämställdhetsministern.

Presskontakt

Nicole Goufas
Pressekreterare hos jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation Åsa Lindhagen
Telefon (växel) 08-405 10 00