Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Rundabordssamtal om betalningslösningar för elbilsladdning

Publicerad

Onsdagen den 26 augusti samlar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman branschen för en diskussion om hur elbilsladdning vid publika laddstationer ska kunna underlättas, genom enhetliga och enkla betalningslösningar.

- Det är ofta krångligt att ladda en elbil på grund av den uppsjö av olika betalningslösningar som används. Jag vill att vi hittar lösningar som underlättar för elbilsanvändarna, säger energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman.

Ygeman finns tillgänglig för telefonkommentarer kl 13.

Presskontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 81 36
e-post till Fredrik Persson