Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021.

Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Tomas Eneroth deltar på videomöte med EU:s transportministrar

Publicerad

Idag, den 28 september, deltar infrastrukturminister Tomas Eneroth på ett informellt videomöte med EU:s transportministrar. Ministrarna ska diskutera hur transportsektorn kan bli mer robust i syfte att säkra framtida godstransporter under pandemier.

- Det är positivt om EU tillsammans kan stärka våra transportsystem för godstransporter. Det är viktigt för att vara bättre förberedda inför framtida pandemier och kriser. En central utgångspunkt i detta bör vara att arbetet med den gröna omställningen av transportsektorn ska kunna fortsätta även under kristider, säger infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Presskontakt

Lovisa Alm
Pressekreterare hos infrastrukturminister Tomas Eneroth
Telefon (växel) 08-405 10 00