Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021.

Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Anna Ekström gör ett digitalt skolbesök och talar vid Nordiska Skolledarkongressen

Publicerad

I morgon, onsdag den 25 november, gör utbildningsminister Anna Ekström ett digitalt studiebesök på Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg med fokus på distansundervisning under covid-19-pandemin. Ministern kommer även att tala vid Nordiska Skolledarkongressen.

Under det digitala studiebesöket på Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg kommer Anna Ekström att samtala med representanter för skolan om deras arbete med att ställa om till att bedriva undervisning delvis på distans på grund av det rådande läget. Ministern kommer sedan att medverka under en fysiklektion på distans för att se hur undervisningen kan anpassas under pandemin.

Under dagen kommer Anna Ekström även att hålla ett digitalt anförande vid Nordiska Skolledarkongressen om regeringens arbete för att utveckla och stärka det pedagogiska ledarskapet i förskola och skola.

Program

Tid: 11.50 Medverkar vid fysiklektion på distans
Tid: 12.45 Talar vid Nordiska Skolledarkongressen

Plats: Digitalt. Kontakta pressekreterare Anja L Sundberg för mer information.

Presskontakt

Anja L Sundberg
Pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-116 77 45
e-post till Anja L Sundberg

Prenumerera på nyheter från Utbildningsdepartementet