Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Anders Ygeman samlar paketleverantörer inför julhandeln

Publicerad

I morgon, onsdag den 2 december, samlar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman branschaktörer för en diskussion om paketdistributionen och åtgärder för att minska risken för smittspridning under julhandeln.

Den pågående pandemin och den ökande näthandeln ställer särskilda krav på en väl fungerande paketdistribution. Digitaliseringsminister Anders Ygeman har därför bjudit in branschen för en diskussion om hur situationen ser ut samt vilka åtgärder som vidtagits och kan vidtas för att minska smittspridning.

Tid: Onsdag, den 2 december, kl. 14.30 – 15.30
Plats: Möte via videolänk.

Anders Ygeman finns tillgänglig efter mötet, kl 15.30 för kommentarer på telefon.

Presskontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 81 36
e-post till Fredrik Persson