Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Anna Ekström talar vid seminarium om framtidens fjärrundervisning

Publicerad

I morgon, onsdag den 27 januari, inledningstalar utbildningsminister Anna Ekström vid ett digitalt seminarium om fjärrundervisning. Ministern kommer att tala om fjärrundervisning som metod för likvärdiga förutsättningar samt hur fjärrundervisning fungerat under covid-19-pandemin.

Tid:
Plats: Digitalt. Kontakta Anja L Sundberg för mer information.

Syftet med seminariet är att lyfta fram fjärrundervisning som verktyg för att bedriva likvärdig skola och utbildning av hög kvalitet och fjärrundervisning som en utveckling av undervisningen och skolan, inte bara en anpassning till omständigheter. Seminariet arrangeras för fjärde året i rad av Region Västerbotten, Region10 och Lapplands gymnasium.

Presskontakt

Anja L Sundberg
Pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-116 77 45
e-post till Anja L Sundberg

Prenumerera på nyheter från Utbildningsdepartementet