Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Digital pressträff med Morgan Johansson och Juno Blom

Publicerad

I dag, onsdag den 3 mars klockan 10.45, håller justitie- och migrationsminister Morgan Johansson en pressträff tillsammans med Juno Blom, Liberalernas partisekreterare och talesperson i barnrättsfrågor.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast måndag den 1 mars klockan 09.45 via formuläret nedan eller via e-post till presskommunikatören på Justitiedepartementet.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer som producerats efter januari 2019 finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
e-post till Linn Nilsson
Adriana Haxhimustafa
Pressekreterare hos justitie- och migrationsminister Morgan Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Anton Johansson
Pressekreterare, Liberalerna
Telefon 072-213 56 53