Innehållet publicerades under perioden

-

Matilda Ernkrans och Ibrahim Baylan deltar vid Sveriges innovationsriksdag

Publicerad

I dag, onsdag 21 april, deltar Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, och Ibrahim Baylan, näringsminister, vid Sveriges innovationsriksdag. Under konferensen, som genomförs digitalt, kommer Matilda Ernkrans och Ibrahim Baylan att hålla var sitt anförande.

Sveriges innovationsriksdag är den svenska branschföreningen Swedish Incubators & Science Parks (SISP) årskonferens med nationella och regionala aktörer från politik, näringsliv, akademi och samhälle.

Presskontakt

Tove Kullenberg
Pressekreterare hos minister för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-842 50 59
e-post till Tove Kullenberg
Simon Sätherberg
Tf pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00

Prenumerera på nyheter från Utbildningsdepartementet