Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Exportföretag i Kalmar får besök av Anna Hallberg

Publicerad

Inom kampanjen Hela Sverige Exporterar genomför utrikeshandelsminister Anna Hallberg idag ett digitalt besök till Kalmar. Före coronapandemin var Kalmar den region som hade näst starkast exportutveckling i hela landet.

Under besöket kommer Anna Hallberg att samtala med företag om möjligheter och utmaningar för att öka exporten och handeln med andra länder. På agendan står ett företagsbesök hos exportföretaget Modig Machine Tool.

Därtill deltar Anna Hallberg i ett rundabordssamtal om hur den regionala exportsamverkan kan stärkas. Deltar gör även företrädare från det lokala och regionala näringslivet, Region Kalmar, Almi och Business Sweden.

För intervjuförfrågningar kontakta pressekreterare Vidar J Lindgren.

Presskontakt

Vidar J Lindgren
Pressekreterare hos utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor Anna Hallberg
Telefon (växel) 08-405 10 00