Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Tomas Eneroth deltar på konferens om framtidens elmarknad

Publicerad

Idag, den 18 maj, deltar infrastrukturminister Tomas Eneroth digitalt på en konferens om framtidens elmarknad. På konferensen kommer ministern bland annat att tala om regeringens arbete med elektrifiering av transportsektorn.

Tomas Eneroth kommer under konferensen berätta om de stora investeringar regeringen gör i infrastruktur över hela landet och om regeringens arbete med elektrifiering av transportsektorn. En viktig del i arbetet är den elektrifieringskommission som regeringen har inrättat för att påskynda omställningen av de tunga vägtransporterna.

Konferensen samlar representanter från politik och bransch för att diskutera framtidens elmarknad. Tidningen Dagens Industri står som värd för konferensen.

Presskontakt

Lovisa Alm
Pressekreterare hos infrastrukturminister Tomas Eneroth
Telefon (växel) 08-405 10 00