Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Ann Linde besöker Wien

Publicerad

Utrikesminister Ann Linde besöker Wien den 28-29 juni i sin roll som ordförande för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, OSSE. På agendan står högnivåmöten med OSSE-företrädare och några utrikesministerkollegor.

Resan blir den första som utrikesministern gör till Wien, där OSSE:s sekretariat ligger, under året som ordförande. Vid besöket kommer Ann Linde bland annat träffa OSSE:s generalsekreterare Helga Schmid, OSSE:s representant för mediefrihetsfrågor, Teresa Ribeiro och OSSE ordförandens personliga representant för Nagorno-Karabach-konflikten, Andrzej Kasprzyk.

Under besöket kommer även ett bilateralt samtal att hållas med den österrikiske utrikesministern Alexander Schallenberg.

Presskontakt

Adriana Haxhimustafa
Pressekreterare hos utrikesminister Ann Linde
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1173260
e-post till Adriana Haxhimustafa