Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Anna Ekström deltar i webbinarium om skolan under och efter pandemin

Publicerad

I dag, fredag den 11 juni, deltar utbildningsminister Anna Ekström vid webbinariet ”How can Education Recover from the Pandemic Effectively and Equitably?” som arrangeras av OECD i samarbete med Education International (EI).

Tid:
Plats: Digitalt

Temat för webbinariet är hur länder skapar förutsättningar för återhämtning under och efter pandemin inom utbildningssektorn, samt underlättar samarbetet mellan myndigheter, lärarprofessionen och fackliga organisationer.

Anna Ekström kommer bland annat att tala om de utmaningar och möjligheter som regeringen har gått igenom och står inför på grund av pandemin. Övriga deltagare är OECD:s utbildningschef Andreas Schleicher, EI:s ordförande Susan Hopgood och Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand.

Presskontakt

Anja L Sundberg
Pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-116 77 45
e-post till Anja L Sundberg

Prenumerera på nyheter från Utbildningsdepartementet