Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Exportens återhämtning i fokus när Anna Hallberg genomför ett digitalt besök i Jämtland

Publicerad

Inom kampanjen Hela Sverige Exporterar gör utrikeshandelsminister Anna Hallberg idag ett digitalt besök till Jämtland för att samtala med exportföretag om möjligheter och utmaningar för att öka exporten.

Innan pandemin ökade exporten från Jämtland snabbare än genomsnittet i Sverige, men föll stort 2020. Anna Hallberg kommer att genomföra ett digitalt besök hos några av Jämtlands ledande exportföretag, bland annat Woolpower, Goda AB och Trangia.

Hon deltar också i ett rundabordssamtal om hur den regionala exportsamverkan kan stärkas och företagens export öka. Deltar gör även företrädare från det regionala näringslivet, myndigheter, Mittuniversitetet och regionen.

Tid för intervju finns, för intervjuförfrågningar kontakta pressekreterare Vidar J Lindgren.

Presskontakt

Vidar J Lindgren
Pressekreterare hos utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor Anna Hallberg
Telefon (växel) 08-405 10 00