Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressfika med regeringen den 29 juli 2021

Publicerad

Under sommaren (v.28-31) bjuder regeringen in till pressfika varje torsdag. Närvarande statsråd redogör för dagens regeringsbeslut samt aktuella frågor. Om vädret tillåter sker detta i Björnens innergård.

Tid:
Plats: Kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6

Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 29 juli klockan 09.00 via pressekreterare Samuel Guron (se presskontakt). Ange namn, redaktion, mobilnummer och bifoga en bild på din presslegitimation. Max 1 reporter och 1 fotograf per redaktion. Insläpp fr.o.m. kl.09.45.

Pressfikat sänds live på regeringens Instagramkonto.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Samuel Guron
T.f. pressekreterare hos integrations- och migrationsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00