Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 30 november 2021

Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Anna Hallberg träffar exportföretag i Dalarna

Publicerad

Utrikeshandelsminister Anna Hallberg inledde 2020 en rundresa med besök i Sveriges alla regioner inom ramen för kampanjen Hela Sverige Exporterar. För närvarande genomförs besöken digitalt. Idag går resan till Dalarna för företagsbesök och rundabordssamtal.

Anna Hallberg att genomföra digitala besök hos Boliden i Garpenberg och Bergkvist Siljan i Mora. Därtill kommer Anna Hallberg att delta i ett rundabordssamtal med företag och representanter från det regionala näringslivet.

Tid för intervju finns, kontakta pressekreterare.

Presskontakt

Vidar J Lindgren
Pressekreterare hos utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor Anna Hallberg
Telefon (växel) 08-405 10 00