Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressfika med regeringen den 5 augusti 2021

Publicerad

Under sommaren (v.28-31) bjuder regeringen in till pressfika varje torsdag. Närvarande statsråd redogör för dagens regeringsbeslut och aktuella frågor. Om vädret tillåter sker detta på Björnens innergård.

Tid:
Plats: Kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6

Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 5 augusti klockan 09.00 via mejl till pressekreterare Samuel Guron (se presskontakt). Ange namn, redaktion, mobilnummer och bifoga en bild på din presslegitimation. Max en reporter och en fotograf per redaktion. Insläpp från kl.09.45.

Pressfikat sänds live på regeringens Instagramkonto @sverigesregering.

Presskontakt

Samuel Guron
T.f. pressekreterare hos integrations- och migrationsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00