Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Eva Nordmark besöker lokala jobbspår i Haninge

Publicerad

Under onsdagen den 15 september besöker arbetsmarknadsminister Eva Nordmark Haninge. Under besöket kommer arbetsmarknadsministern bland annat att träffa kommunen och företagare för att diskutera arbetet med att få fler människor i arbete och möta behov på arbetsmarknaden genom lokala jobbspår.

Eva Nordmark kommer under besöket i Haninge kommun bland annat att träffa representanter från kommunen och Arbetsförmedlingen för att diskutera den lokala överenskommelsen för samverkan. Arbetsmarknadsministern kommer även att få information om hur Haninge kommun, företag och Arbetsförmedlingen samverkar för att matcha arbetssökande med behov på den lokala arbetsmarknaden genom lokala jobbspår.

Under besöket kommer Eva Nordmark att träffa företrädare från det lokala näringslivet för att diskutera jobbspår utifrån ett arbetsgivarperspektiv. Arbetsmarknadsministern kommer även att träffa deltagare i jobbspår.

För intervjuförfrågningar, kontakta pressekreterare Max Ney.

Presskontakt

Max Ney
Pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Eva Nordmark
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-094 25 40
e-post till Max Ney