Pressmeddelande från Socialdepartementet

Lena Hallengren gör digitalt besök i Region Jönköping om insatser för att öka vaccinationstäckningen

Publicerad

Fredag den 10 september gör socialminister Lena Hallengren ett digitalt besök i Region Jönköping för att ta del av regionens arbete med att få fler att vaccinera sig mot covid-19, bland annat genom uppsökande verksamhet, drop-in mottagningar och sms-utskick. På besöket deltar företrädare för Region Jönköpings län.

Medverkande är: Rachel De Basso (S), regionråd och ordförande för nämnd för folkhälsa och sjukvård i Region Jönköpings län, Jonas Almgren, vaccinsamordnare och Daniel Brandon, verksamhetschef Habo vårdcentral.

Media är välkomna att delta. Efteråt besöket finns möjlighet till intervjuer. För anmälan kontakta pressekreterare Sofia Brändström.

Program 10 september:

11.15 Mötet startar

11.45 Mediatid

Presskontakt

Sofia Brändström
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-065 16 12
e-post till Sofia Brändström