Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 30 november 2021

Pressmeddelande från Socialdepartementet

Lena Hallengren möter civilsamhällets organisationer för samtal om psykisk hälsa i pandemins spår

Publicerad

Fredag den 17 september håller socialminister Lena Hallengren ett digitalt möte med representanter från civilsamhällets organisationer för att diskutera hur coronapandemin påverkat den psykiska hälsan i Sverige, och vilka insatser som kan komma att behövas framåt.

På mötet kommer deltagarna att gemensamt diskutera tankar och idéer om nuläget och behov av statliga satsningar inom området psykisk hälsa och vård och stöd vid psykisk hälsa. Socialstyrelsen, Röda Korset och PRO att hålla varsin presentation på temat.

Socialministern finns tillgänglig för intervjuer efter mötet, cirka klockan 15.30.

Presskontakt

Sofia Brändström
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-065 16 12
e-post till Sofia Brändström