Statsminister Stefan Löfven och socialminister Lena Hallengren gör digitalt besök i Uppsala

Publicerad

Måndagen den 27 september gör statsministern Stefan Löfven och socialministern Lena Hallengren ett digitalt verksamhetsbesök i Uppsala. Fokus för besöket är regionens arbete med vaccinationer mot covid-19.

Tid:
Plats: Digitalt möte med representanter för Region Uppsala

Föranmälda journalister kan delta via Zoom. Obligatorisk föranmälan senast den 27 september kl 15.00 till ulrika.langels@regeringskansliet.se (se presskontakter) . Ange namn, redaktion, mobilnummer och e-postadress. Presslegitimation krävs, bifoga bild på din presslegitimation i din anmälan. Obs! Begränsat antal platser.

Statsministern och socialministern kommer bland annat att möta representanter för Region Uppsala, som berättar om regionens arbete med att nå hög vaccinationsgrad och hur det uppsökande arbetet kring vaccinationer går till. På mötet deltar bland andra regionstyrelseordförande Emilie Orring, Region Uppsalas vaccinsamordnare Margareta Öhrvall, kommunalråd Erik Pelling och vaccinpersonal från Röda korset.

Föranmälda journalister från lokalredaktioner är välkomna att lyssna på mötet. Efter mötet finns det möjlighet att ställa frågor till statsministern och socialministern.

Presskontakt

Ulrika Langels
Presskommunikatör Regeringskansliet
Telefon 08-405 91 82
Mobil 072-210 13 89
e-post till Ulrika Langels
Mikael Lindström
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-078 52 60
e-post till Mikael Lindström
Sofia Brändström
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-065 16 12
e-post till Sofia Brändström