Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Statsminister Stefan Löfven tar emot Estlands president Kersti Kaljulaid

Publicerad

Måndag 27 september tar statsminister Stefan Löfven emot Estlands president Kersti Kaljulaid. Statsminister Löfven och president Kaljulaid kommer att diskutera aktuella frågor som, rör vår regionala säkerhet och det östra grannskapet, FN-frågor samt förbindelserna mellan Sverige och Estland till exempel vad gäller investeringar och företagsklimat.

Tid:
Plats: Rödbodgatan 6

Pressprogram: Inpassering för fotografer sker genom Kopparporten via Rödbodgatan 6 från kl. 15:00-15:10. Fototillfälle kl. 15:30 när statsministern tar emot president Kaljulaid. Vänligen uppvisa presslegitimation. Anmälan krävs till Samuel Guron senast 27/9 kl. 13:00 (se presskontakt).

President Kaljulaid kommer till Sverige med anledning av att det är 100 år sedan Sverige och Estland upprättade diplomatiska förbindelser och 30 år sedan länderna återupprättade dem.

Presskontakt

Samuel Guron
T.f. pressekreterare, Statsrådsberedningen
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-232 46 74
e-post till Samuel Guron