Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 30 november 2021

Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Pressträff med anledning av utredningen om våld och trakasserier i arbetslivet

Publicerad

I dag tisdag den 26 oktober håller arbetsmarknadsminister Eva Nordmark en pressträff där hon tar emot utredningen om våld och trakasserier i arbetslivet. På pressträffen deltar även Anna Middelman, särskild utredare.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast tisdag den 26 oktober kl. 13:30 via formuläret, se nedan. Inpassering från kl. 15:00.

Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Björn Lindau
Presskommunikatör
Telefon 08-405 46 92
Mobil 072-217 85 81
e-post till Björn Lindau

Pressträffen webbsänds

Du kan följa pressträffen live eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.