Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff med inrikesminister Mikael Damberg

Publicerad Uppdaterad

I dag, fredag den 15 oktober klockan 08.45, håller inrikesminister Mikael Damberg en pressträff där en generaldirektör för den nya Myndigheten för psykologiskt försvar kommer att presenteras. Myndigheten för psykologiskt försvar inleder sin verksamhet den 1 januari 2022, och under pressträffen presenteras även myndighetens instruktion.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast fredag 15 oktober klockan 07.15 via formuläret, se nedan. Insläpp från kl. 08.15. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Anmälan är stängd.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
e-post till Linn Nilsson
Per Strängberg
Pressekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-093 90 56
e-post till Per Strängberg