Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 30 november 2021

Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Morgan Johansson tar emot utredning om arbetskraftsinvandring

Publicerad

I dag, tisdag den 2 november klockan 14.15, tar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson emot en utredning med förslag på åtgärder för att bland annat motverka exploatering av arbetskraftsinvandrare i Sverige. Vid pressträffen medverkar även Anita Linder, särskild utredare och kammarrättslagman.

Tid:
Plats: Lilla Pressrummet, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Lilla Pressrummet, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast tisdag 2 november klockan 13.00 via formuläret, se nedan. Inpassering från kl. 13.45. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla Pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Ladda ner:

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Simon Sätherberg
Pressekreterare hos justitie- och migrationsminister Morgan Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00