Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Eva Nordmark deltar vid EPSCO

Publicerad

Idag den 6 december deltar arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark ministerrådsmötet EPSCO.

Idag måndag den 6 december deltar arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark vid EU:s ministerrådsmöte för sysselsättning, socialpolitik, hälso- och sjukvård samt konsumentfrågor (EPSCO) i Bryssel.

Under ministerrådsmötets dagordning finns bland annat punkter om direktivet om tillräckliga minimilöner i Europeiska unionen, direktivet om bindande åtgärder för insyn i lönesättningen och den europeiska planeringsterminen 2022.

Presskontakt

Nadja Yusuf
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark och hos biståndsminister Matilda Ernkrans
Telefon (växel) 08-405 10 00