Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Khashayar Farmanbar besöker Malmö

Publicerad

I dag besöker energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar Malmö. Fokus för resan är elförsörjningen i södra Sverige.

Dagen inleds med att energiminister Khashayar Farmanbar har ett möte med Malmö stad för att diskutera hur elförsörjningen ser ut i kommunen. Därefter träffar energiministern Sydsvenska Industri- & Handelskammaren för att lyssna in deras synpunkter.

Energiminister Farmanbar besöker också bland annat E:ON:s bioeldade fjärrvärmecentral FFC. Där kommer EO:N att visa upp testbädden DjupGeo. På Sysav industri AB kommer energiministern att ta del av verksamheten kring koldioxidinfångning.

Presskontakt

Amalia Pedersen
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-043 78 85
e-post till Amalia Pedersen