Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Morgan Johansson tar emot Preskriptionsutredningen

Publicerad

I dag, onsdag den 1 december kl. 14.00, tar justitie- och inrikesminister Morgan Johansson emot den utredning som haft i uppdrag att se över den straffrättsliga regleringen om preskription i brottsbalken. Vid pressträffen medverkar justitiekansler Mari Heidenborg, särskild utredare för Preskriptionsutredningen.

Tid:
Plats: Lilla Pressrummet, ingång Karduansmakargatan/Rödbodgatan eller digitalt via Zoom.

Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Lilla Pressrummet, ingång vid grinden Karduansmakargatan/Rödbodgatan eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast onsdag 1 december klockan 13.00 via formuläret, se nedan. Inpassering från kl. 13.30. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla Pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh